PlexR is een revolutionair huidverstrakkingsapparaat. Het wordt ook wel “soft surgery” genoemd, aangezien er niet in de huid wordt gesneden. De ogen, het gezicht, de buik en de kaaklijn kunnen er bijvoorbeeld mee gelift worden. En dat zonder in de huid te snijden! Maar hoe werkt dit precies? Waar kan het uitgevoerd worden en wat zijn de nadelen van de behandeling? We geven antwoord op de meest gestelde vragen over de PlexR behandeling!

Waar PlexR behandeling?

Wil je de behandeling laten uitvoeren bij een gespecialiseerd arts? PlexR bij Perfect Look geeft het beste resultaat! De gediplomeerde artsen zijn aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Geneeskunde) en de NVEG (Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde). De cosmetisch arts heeft behandellocaties in Friesland, Drenthe en Groningen. Zo kun je altijd wel ergens terecht.  

Wat doet PlexR?

PlexR werkt op basis van plasma. Plasma ontstaat op basis van geïoniseerde gasmoleculen. Wanneer de huid (indirect) wordt aangeraakt met deze gasmoleculen, trekken de huidvezels samen. Dit heeft een liftend resultaat. PlexR is dus op basis van natuurlijke stimulatie van de huid. Na de behandeling zet de verbetering van de huidopbouw zich voort.

PlexR wanneer resultaat?

Zoals hierboven genoemd zie je niet direct na de behandeling een optimaal resultaat. Na de behandeling zul je een lichte tot matige zwelling zien. Deze houdt ongeveer drie tot vijf dagen aan. Na de behandeling gaan er minuscule korstjes ontstaan. Dit wordt ook wel “crusting” genoemd. Meestal verdwijnen deze korstjes binnen vier tot acht dagen.

De huid onder de korstjes is na vier weken tot vier maanden echter pas geheel hersteld. Onder de korstjes zal nieuwe huid ontstaan, welke roze van kleur is.

 

Waar PlexR behandeling

Hoe lang resultaat van PlexR?

Het resultaat van de behandeling is permanent! De huidvezels zijn na de behandeling samengetrokken en de aanmaak van zowel collageen als elastine is in werking gezet. Collageen wordt in de eerste maanden na de behandeling aangemaakt. Nadat de huidvezels zijn samengetrokken, houdt de huid het effect van de behandeling in stand. De huid kan dan niet meer terugkeren naar de oude staat.

Nadelen PlexR?

PlexR heeft vele voordelen, maar elke behandeling heeft natuurlijk ook wel een aantal nadelen. Zo kan bijvoorbeeld niet alles behandeld worden met PlexR. Wanneer je veel overtollige huid hebt, is de behandeling minder geschikt (het kan dan minder mooi uitpakken). Daarnaast kunnen er pigmentvlekjes ontstaan als complicatie. Deze verdwijnen echter vanzelf weer, of kunnen met een crème opgelost worden.

Na de behandeling is het ook verstandig om tijdelijk de zon te vermijden. Op deze manier voorkom je mogelijke pigmentvlekken. Het beste is om vijf weken de zon te vermijden, maar als dat niet mogelijk is, is het noodzaak om de huid goed te beschermen met de juiste zonnebrandcrème.

hoe lang resultaat van plexR