Een HIFU Facelift voor huidverstrakking

Je kent het wel, als de kinderen het huis uit zijn en je weer wat meer tijd voor jezelf hebt, beginnen je weer wat meer dingen op te vallen. Een rimpeltje hier, groefje daar. Die zaten er eerst toch nog niet? Je koopt wat zalfjes die veel resultaat beloven maar uiteindelijk toch gewoon alleen heel duur zijn en je weet niet meer wat je er aan kunt doen. Wat nu?

Een chirurgische facelift is vaak (nog) niet nodig en misschien vind je de behandeling wel te ingrijpend. Begrijpelijk, hier staat namelijk best een lange hersteltijd voor. wil je toch gezichtsverstrakking? In dat geval biedt een hifu facelift de oplossing. Directe huidverjonging en rimpelbehandeling in 1! Wat wil je nog meer?

 

een hifu behandeling uitvoeren

Hoe gaat de Hifu Behandeling?

Een behandeling in uw gezicht is altijd spannend, daarom begrijpen we dat u goed geinformeerd te werk wilt gaan. Bij een hifu behandeling is het altijd zaak om van te voren de huid goed te ontsmetten. Vervolgens wordt er gel aangebracht op het te behandelen oppervlak en wordt de transducer op de huid geplaatst. Dan gaat uw huid direct aan de slag om het nieuwe collageen in meervoud op te bouwen, zodat u een verjongd uiterlijk krijgt! Ze zeggen wel dat iedereen boven de 30 wel in aanmerking zou kunnen komen voor en gezichtsbehandeling met hifu!

Een Gezichtsbehandeling met HIFU

Dus, je weet nu dat je een facelift met hifu kunt gebruiken om je gezicht te verstrakken wanneer je een dagje ouder wordt en je collageenaanmaak het even laat afweten. Maar moet je dan een facelift met hifu, of zijn er ook andere gezichtsbehandelingen die je kunt laten doen? Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Kaaklijn
  • Wangen
  • Ogen
  • Voorhoofd
  • Hals & Decolleté

Je kunt dus gaan voor een wenkbrauwlift of de gezichtsbehandeling juist inzetten voor het behandelen van rimpels. Wat je er ook mee wilt doen, deze behandeling biedt duidelijke en geteste resultaten en stimuleert op natuurlijke wijze de collageenaanmaak van de huid.